EPB-verslaggeving (Energie Prestatie en Binnenklimaat)

In Vlaanderen werd op 1 januari 2006 de vroegere isolatieregelgeving vervangen door de huidige energieprestatieregelgeving! Het doel van deze wetgeving, die het gevolg is van een Europese wetgeving, is te komen tot een betere isolatie en ventilatie van de woningen, met als doelstelling een vermindering CO2-uitstoot. Reeds bij het ontwerp moet de architect rekening houden met de voorwaarden van de energieprestatieregelgeving.
Wij helpen u doorheen de papierwinkel en zullen er mee op toezien, door regelmatige controles, dat de door ons vooropgestelde isolatienorm gehaald wordt.

Digitale tekeningen.

Bouwplannen, 3D-tekeningen, schetsen, technische tekeningen,… Het is slechts een kleine greep van de mogelijkheden die we voor u kunnen digitaliseren.

Energiecertificaat

Sinds 1 november 2008 is het energieprestatiecertificaat (EPC) verplicht bij de verkoop van woningen, appartementen,
Vanaf 1 januari 2009 wordt er bij het verhuur van woongebouwen dit ook verwacht. PREBEL kan dit certificaat voor u opstellen.

 

https://www.elrubioloco.com – https://www.mydesiredeal.com – https://dsmbaancircuit.nl – https://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.de – http://swankylinks.com – http://soneyfabrics.com – http://orangegrovemotel.com – https://www.ledinbouwspot.be – https://www.led-forum.nl – https://www.grey-blog.be – https://www.sknetblogs.be –https://www.asm-blog.com – https://www.7k31.com – http://www.hostareus.com – http://www.paddlepowerkayaks.com – http://www.stamer-reflex.com – http://www.staplijst.com – https://www.vansoncranes.com – https://www.swamp-gas.com – http://www.wacohog.com – http://www.rentmysim.com – http://www.hotel-appartementen.be – http://www.vertcerise.shop – https://www.residenzadelsole.eu – https://www.grafika-design.eu – http://aj-creatives.com/

https://infoguide.be – kmosite.be , vlaamsebedrijven.bevlaamsebedrijvengids.bedataweb.be