energiezuinig bouwen – bouwen met recuperatiematerialen.
bouwen met recuperatiematerialen. Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Men kan in een houtskeletbouw aangenaam wonen bij een temperatuur die lager is dan bij andere soorten constructies. Een 3bouw houtskeletbouw woning biedt dus een zeer hoog thermisch comfort. Een goede voorbereiding en een uitstekende organisatie zorgen ervoor dat de constructie op de bouwwerf sneller verloopt en minder afhankelijk is van de weersomstandigheden. energiezuinige villabouw
Energiezuinig bouwen: goed idee? De Standaard.
Volgens de Europese EPBD-richtlijn moeten vanaf 2021 alle nieuwe woningen bijna-energieneutraal BEN zijn. Energiezuinig bouwen lijkt dus de ideale investering met het oog op de toekomst. Tijd dus om de belangrijkste voordelen van energieneutraal bouwen nog eens op te lijsten, net als de nadelen. Lees hier meer
Backlinks kopen
Energiezuinig bouwen, hoe doe ik dat?
Naast de minimumnormen die de overheid oplegt, zijn er tal van mogelijkheden voor wie energiezuinig wil bouwen. Het is belangrijk om op voorhand af te wegen welke keuzes u wil maken en welke prijs u bereid bent daarvoor te betalen. Energie Energiezuinig bouwen. Lees meer
Backlinks kopen
Energiezuinig bouwen begint van bij de start Ruwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Energiezuinig bouwen begint van bij de start. 01/01/08 om 1200: Bijgewerkt om 1159.: Bron: Ik Ga Bouwen. Als u energiezuinig wil bouwen en wonen, moet u daarmee al rekening houden bij de keuze van uw woonplaats en van uw woningtype.
Energiezuinig bouwen KBC Bank Verzekering.
Dit wil zeggen dat je niet per se streeft naar een groot huis of appartement, wél naar een maximaal benut woonoppervlak. Dankzij goede isolatie en alternatieve energiebronnen verbruik je ook minder of zelfs helemaal niets, als je bijvoorbeeld met zonnepanelen werkt. Energiezuinig bouwen is ook vriendelijk voor je portemonnee: je energiefactuur zal beduidend lager zijn.
Energiezuinig bouwen Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Als u meer wil besparen op uw energiekosten, is energiezuinig bouwen de oplossing voor u. Energiezuinig bouwen is de toekomst. Met energiezuinig bouwen krijgt u een passief huis met eigen karakter en met deze bouwmethode kunt u 90 % besparen op de energiekosten.
De principes van energiezuinig bouwen.
Principes van energiezuinig bouwen. De principes van energiezuinig bouwen. Gewijzigd op 9/07/2012 door Gretel Kerkhofs. Energiezuinig bouwen levert je in de eerste plaats hele goedkope energiefacturen op. Maar voor je zover bent, moet je voor de bouw of verbouwing van je huis wel vertrekken van enkele basisprincipes.
Ben zet tips voor energiezuinig bouwen op een rij De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Op de website www.IedereenBen.be kunnen kandidaat-bouwers voortaan tips vinden om energiezuinig te bouwen. Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal BEN zijn, maar wie nu al energiezuinig bouwt geniet van een aanzienlijke financiële ondersteuning, klinkt het maandag in een persbericht.
Bouwen en verbouwen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Energiezuinig bouwen en verbouwen wordt nu nog financieel ondersteund, het overzicht van premies vindt u in de rubriek subsidies. Bouw en verbouwprojecten waarvoor een bouwaanvraag of een melding nodig is, moeten aan de energieprestatieregelgeving EPB voldoen. Ga voor energiezuinig. Isolatie en luchtdichtheid.
Energiezuinig bouwen met Arkana.
BEN of NZEB. Door energiezuinig te bouwen, profiteert u van een levenslange besparing op uw energiefactuur. Energiebesparende investeringen verhogen tevens de waarde van uw woning op lange termijn. De investering meer dan waard, vindt u niet? Houtskeletbouw is de ideale bouwwijze om energiezuinig te bouwen, en volgende concepten te realiseren.: