Pastoriewoning met een mix van landelijk en Engels WONEN Landelijke Stijl.
Zelf ben ik ook meer opgeschoven naar die pure uitstraling van de landelijke stijl, maar de verfijnde Engelse sfeer ben ik ook altijd blijven waarderen. De bewoners zochten naar een overzichtelijke structuur, pure materialen en een losse, weelderige sfeer. Landelijk en Engels subtiel verenigd. Het geeft rust als beide in evenwicht zijn. Liefde voor krijtverven. De badkamer past mooi in het plaatje van het hele huis: een aangename mix van landelijk en Engels, een warme maar rustige stijl met veel matte tinten.
Engelse stijl
De Engelse stijl: wonen zoals de Britten Westwing.
De perfecte aanvulling: een bar aan huis of een bibliotheek voor een modieuze flair waar velen uren doorgebracht kan worden. Engelse stijl: Industrieel. Engeland is het land van de industriële revolutie, dus het is niet verwonderlijk dat de populaire industriële stijl oorspronkelijk uit Engeland komt.
haartransplantatie
Huis in pastoriestijl nabij Sint-Niklaas WONEN Landelijke Stijl.
Een huis groeit stapsgewijs en dus moet je af en toe een kleine ingreep durven doen. Maar intussen zijn we wel heel blij dat we onze droom op deze manier zelf hebben kunnen verwezenlijken. Shop in hun stijl. Deze reportage is verschenen in ons boek WONEN Landelijke Stijl 2.
FOTOSPECIAL. Binnenkijken in een stijlvol Engels landhuis Het Nieuwsblad.
In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je dit statige landhuis terug in Engelse stijl. Voor de inrichting werd gebruikgemaakt van antieke en ambachtelijke elementen die vervaardigd werden in het atelier van Lefèvre Interiors. 09/02/2012 om 1400: door Bram De Vos Bron: Interieurdesigner Print Corrigeer. Zo kan een binnenspeeltuin er ook uitzien. Kerstcadeautjes voor dromers. Er staat een roze huis te koop, en daar zijn foto’s’ van.
online marketing uitbesteden
Engelse stijl Huis Meubelen 2dehands.be.
Engelse stijl zeteltje. gebloemde stof Engelse stijl Zithoogte vanaf de grond tot zit 40 cm. 1 mei 2018 1042: Zulte. tafeltje in goede staat Engelse stijl Diameter 53 cm. 1 mei 2018 1038: Zulte. slaapkamermeubilair ZONDER BED. oud slaapkamermeubilair, ZONDER BED Engelse stijl, goede staat. 30 april 2018 2227: Lochristi. Je huis, appartement of kot inrichten met tweedehands spullen is trendy, leuk én het kost een pak minder.
Landhuis in Engelse stijl inrichting door Lefèvre Interiors.
De eetkamer in Engelse stijl. De muren van de eetkamer werden geverfd met Rectory Red van Farrow Ball en kregen een opvallende lambrisering. Antieke stoelen werden geplaatst aan een nieuw vervaardigde tafel naar een antiek Engels voorbeeld. De versiering op de mahoniehouten schouw werd met de hand gesneden door één van de vaklui van Lefèvre Interiors. Ook de royale binnendeur werd uit mahonie vervaardigd en kreeg een Engels geïnspireerde, geschilderde omlijsting. Bij het binnenkomen van de zitkamer gaat de aandacht vrijwel meteen naar de 18de eeuwse Franse schouwmantel die centraal in de kamer staat. De mantel werd vervaardigd in notelaar en heeft na al die jaren nog steeds zijn originele patine. De binnenzijde werd afgewerkt met Bourgondische tegelpannetjes. Het zitmeubilair werd gestoffeerd met Belgisch linnen. De orangerie kreeg een opvallend hoog plafond met eiken dakspanten. Voor de vloer werd gebruikgemaakt van recuperatie bakstenen. De grote stalen ramen brengen heel wat licht in huis en zorgen voor een nauw contact met de tuin.
dj trouwfeest