Duurzaam huis bouwen – bouwen met recuperatiematerialen.
bouwen met recuperatiematerialen. Architect Frank GRUWEZ leidt een goed georganiseerd architectenbureau met kantoren in Oudenaarde en Gent. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten.
Massief houten huizen La Casa specialist in houten woningen.
Special projects horeca. Moderne bouwstijl Modern bouwen. Aan en opbouw. Horeca en utiliteitsbouw. Massief houten huizen. Massief houten huizen is voorbeelden en tips gezocht? Dan zit je hier goed! Gaat uw voorkeur naar massieve houten woningen kies dan voor de professionaliteit van La Casa. Lees verder
Topkwaliteit Ecologische Houten Huizen Modern, Perfect Geïsoleerd, Op Maat.
Pascal Houten Huis. Wij Bouwen Topkwaliteit Houten Huizen. Gebouwd in de Lozère in Frankrijk, op 1300 meter hoogte: dit is één van onze showcases. Perfect geïsoleerd, traditionele logbouw-technieken, en modern ontwerp, allemaal in één huis. Zulke huizen bouwen wij graag.
moderne houten poorten
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
Quadro staat voor modern en ruim wonen, op maat van uw budget. De woningen beschikken over een kubusvorm met plat dak, een strakke architectuur en een optimale benutting van de beschikbare vloeroppervlakte. Dat ligt in uw handen. U hebt namelijk volledige vrijheid over de look en feel van uw woning. Een strakke witte gevel met houten accenten of liever een hippe grijze baksteen zonder voeg: het kan allemaal. Droom even weg bij onze inspiratiewoningen en wie weet, misschien ontdekt u wel uw droomhuis. Op zoek naar moderne inspiratiewoningen? Laat u inspireren door deze moderne huizen. Grote raampartijen, strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp. ONTDEK MODERNE INSPIRATIEWONINGEN. Wonen Moderne woning Nieuwbouw. Share Tweet Share. Alle berichten van deze auteur. Een passiefhuis bouwen?
onesie kopen
11 sensationele huizen met veel glas.
Dat zien we in dit voorbeeld van een dertiger jaren woning. Aan de tuinzijde ziet deze villa er zeer modern en open uit. Door de combinatie van traditionele en moderne ramen wordt de versmelting tussen oud en nieuw hier op prachtige wijze vormgegeven. Een prefab huis met glazen gevel. THULE Blockhaus GmbH. THULE Blockhaus GmbH. Hedendaags, compact en ecologisch dit houten huis doet menig droom en wens in vervulling gaan.
branddetectie
New Finwood Massief houten woningen!
New Finwood in Sint-Niklaas Oost-Vlaanderen: één partner voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatiewerken en herstellingswerken aan uw houten woning. Wij leveren en plaatsen uw massieve houtbouw. U bent uniek, net als uw woning. Daarom voorziet New Finwood uit Oost-Vlaanderen een unieke service: persoonlijk, kwalitatief hoogstaand en erg volledig. Ongeacht de werken die u aan uw woning plant, wij hebben de ervaring en vakkennis om ze uit te voeren. Aparte aannemers en onderaannemers voor buitenschrijnwerk of sanitair zijn niet langer nodig. Met bouwbedrijf New Finwood uit Sint-Niklaas haalt u de meest complete vakmannen in huis. Kwaliteit en vakmanschap is onze prioriteit. In ons kantoor te Sint-Niklaas kun je goede voorbeelden zien van onze bouwmodules en technieken. Meteen zie je dat bouwen in hout modern en stijlvol kan zijn en enorm veel mogelijkheden biedt.
moderne houten trap
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Hoe bent u van plan het huis te gebruiken woning, zomerhuis, clubhuis etc? Wat is de stijl van de toekomstige houten woning modern, landelijk, etc? Welk houtsoort wilt u gebruiken rond of vierkante logs, massieve of gelijmde gelamineerde logs. Wie wilt u betrekken bij uw project architect, interieur architect. Voor ideeën kunt u onze standaard projecten en afbeeldingen van houten woningen bekijken. 2 Het kiezen van een perceel. Bij het kiezen van een perceel voor uw nieuwe woning, moet u er voor zorgen dat het is toegestaan om een houten woning te bouwen op het perceel.